Bemutatkozás

uJVÁRI IZABELLA
Ujvári Izabella vagyok. Gyermekkorom óta versenyszerűen sportolok.Kilenc évesen atletizálni kezdtem a Gödöllői EAC csapatában, ahol számos magyar bajnokságot nyertem, majd a Magyar válogatott tagjaként több nemzetközi győzelmet is elértem.

A szívem azonban mindig a focilabda felé húzott és bár tudtam, hogy az atlétika az életem, a foci volt az álmom. Profi futballista karrierem 2014-ben indult az MTK női labdarúgó csapatában, ahonnan a Dorog FC-be, majd az osztrák női bundesligába szerződtem. A magyar válogatottság kapujában sajnos egy szerencsétlen sérülés keresztül húzta számításaimat. Sérülésemből felépülve megkeresést kaptam a Ferencváros Footgolf szakosztályából, ahol kárpótolt az élet és rövid időn belül itt is magamra ölthettem a Magyar nemzeti válogatottunk mezét. Ahogy gyerekként is, úgy a mai napig a versenyszellem hajt! Bármibe is kezdjek, mindenből a maximumot akarom kihozni.
Sportsikereimnek köszönhetően 2021-ben megkeresést kaptam, hogy vegyek részt a TV2 legnézettebb műsorában, az Exatlon Hungary-ben. A hosszú kint létem alatt a Bajnokok csapatát erősíthettem, aminek köszönhetően szinte minden nap főműsoridőben versenyezhettem csapattársaimmal.A 2021-es szereplésem alapján visszahívtak az All Star évadba, ahova az első 3 évadból kiválogatták a szervezők által legjobbnak vélt játékosokat.

Majd a 2022-es All Star évadban, az Exatlon “válogatottjában” már a kezdő csapatban kaptam helyet.

Rendezvényeink

Támogatói